Post by zeiheicarppero on Mar 9, 2022 16:54:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече злато ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
Jewel Blast : Temple Geduldsspiele iye
хубаво време мивка. твърде много реклами, но не е лошо за безплатно приложение.
Jewel Blast : Temple Головоломки bgy
съвпадащ пъзел с квадратчета със скъпоценни камъни като много други, но с цял куп повече реклами. Предполагам, че гледам около 4 пъти повече реклами в тази версия на играта, както правя с други игри от същия тип. Добавен отговор: Оценяваме коментарите на разработчиците. Надявам се да видя това.
Наистина се наслаждавайте на тази игра - към днешна дата не сте се закачали на нива с дни. Мога да седя и да го играя с часове
Харесва ми, защото принципът на играта е подобен, но не съвсем същият като всички други blast игри. Определено е различен, но същият принцип
Функцията за гледане на реклами за още 3 хода в играта доза не работи... мислех, че съм деинсталирал и след това преинсталиран... все още дозата не работи
Това е страхотна игра, но някои от нивата са толкова невъзможни, че става дума по-малко за умения и повече за късмет; като, това е лотария, почти. Така че тогава вие дори не "играете", вие просто рестартирате, докато не получите благоприятен сценарий, или просто използвате един тон оръжия, за да изчистите сцената. Освен това изглежда, че няма смисъл от монетите, тъй като не можете да ги харчите никъде.
Страхотна игра. Завършени всички нива без нито една покупка. Но не му дадох пет звезди, защото създателите не са добавили нови нива.
Единствената игра за бижу, в която успехът на играча зависи най-вече от играча. Можете да изчислите ходовете за срив. Наистина ми е приятно. Не 5 звезди заради твърде много реклами.
Просто забавно...(и пристрастяващо) хаха! Наградите са малко по-лесни за постигане от някои от другите игри Jewel, което ги прави по-приятни. Колелото е това, което наистина обичам да събирам моя "арсенал"! Иска ми се другите игри Jewel да не затрудняват събирането на точки/награди.🤔 Аз съм на 63, това е първата игра, която открих, че наистина ми харесва и не е разочароваща. Благодаря ти!
Jewel Blast : Temple ปริศนา krrq
Тази игра е добре, но има толкова много реклами за игри! Страницата е толкова пълна с реклами, че е трудно да видите стрелката за следващата игра.
Jewel Blast : Temple पहेली voxw
Не мога да използвам бутона за продължаване, трябва да преигравам всеки път, така че не мога да използвам спечелените точки. Твърде много реклами
Бих оценил тази игра без звезди, но няма да ми позволи. Ако харесвате много реклами, тази игра е за вас. Реклами преди и след кръгове. Печелите или губите, все още получавате тонове реклами.
Харесвам тази игра! Забавни, предизвикателни нива и приятна графика. Не оцених 5 звезди, защото някои от рекламите на игрите спряха играта ми
Приложението постоянно замръзва и принуждава деинсталиране/преинсталиране на нулиране на предпочитанията на приложението, не може да печели допълнителни ходове след гледане на необходимите видеоклипове и ме кара да рестартирам нова игра, като губя целия напредък в предишната игра.Обичам тази игра, не обичам промените, които ме кара да правя на определено ниво, просто ме спира...
Обичайте тази игра! Колкото по-нататък отивате, става по-предизвикателно! Не като другите игри, които ограничават живота ви и ако не успеете следващия път, можете да спечелите! Обичам да печеля!
Това е страхотна игра! Просто дадох 4 звезди, защото има твърде много реклами и ежедневна мисия каза, че гледайте видео с награда 4 пъти. Гледах видеото четири пъти. Но как да го направя? >> Моля, отговорете ми веднага. Но все още харесвам тази игра. Моля отговорете ми. Благодаря
Това ме накара да инсталирам Google Play Games, които след това поискаха да създам профил, преди да пусне играта. Твърде много караница; Деинсталирах го преди дори да го играя.
Остана на същото ниво от 2 седмици. Не би трябвало да е толкова трудно на ниво и не съм глупав, така че не знам каква е сделката. Просто искам да продължа с това. Всеки път, когато се актуализира, нещо се променя към по-лошо. Направо ми е писнало от това. Няма да изтегля повече игри от тези хора
Това е толкова забавно и вълнуващо да спестите минутите на срещите и просто да чакате. Обичайте цветовете и скъпоценните камъни. Така че оценявайте рекламата, сгъстена до края на игрите.
Харесвам играта, но всеки път, когато започна наистина да влизам в нея, ме спират реклами. Знам, че трябва да си изкарвате прехраната, но рекламите убиват удоволствието ми от играта
Страхотна алтернатива на Toon Blast. Много подобно, без да е необходимо да харчите пари, за да можете да играете. Релаксиращо.
Всеки път, когато актуализирам, губя напредъка си и трябва да започна отначало от първо ниво. Това се случи вече около 5 пъти и съм повече от малко ядосан. Деинсталиран.
Твърде много реклама. Трябва да си търпелив играч. Иначе играта е забавна.
Drags, играх тази игра от години, аз съм силно пристрастен, когато щях да завърша всички нива, деинсталирах и преинсталирах. Но за последните 3 седмици се забави значително, отнема 10 минути само за завършване на 1 ниво. Обичам тази игра и купувах неща от вашите рекламодатели, но след деинсталиране и преинсталиране 10x току-що се отказах. Superbox наскоро ме дразни и предполагам, че няма да играя повече, освен ако някой не може да ме подкрепи
все още се уча в играта, но засега добре. Изглежда много просто, продължавам да си мисля, че може да стане малко по-предизвикателно малко по-навътре в играта, но досега не е така.
Продължавайки да бъркам телефона си, нямаше да изиграе каква лоша грешка, взех нов таблет и изглежда, че работи сега, харесвам го досега и се надявам да продължи да работи
Почти цялата игра беше спечелена. 1 000 000 безполезни реклами по-късно. Дори когато гледате споменатите безполезни реклами, понякога когато е близо до достатъчно точки за продължаване, играта замръзва и изобщо не ви позволява да продължите. Харесах играта за около първите 1000 дъски. След това невероятно глупав брой реклами. НЕ се пристрастявайте към тази глупава игра! Срам за изметите, които са го измислили и всяка фирма, която го рекламира. КРЕПЕНЕ НА ПРОКЛЮБИТЕ ПРОДЪЛЖАВА! Освен това, ако трябва да гледате 50-секундна реклама, трябва да продължите независимо!
Това беше моята любима игра... Но сега дори не мога да спечеля никакви монети. Няма да пуска реклами, за да печели. Много досадно 🤷
Обичам игрите Jewel и тази е една от най-добрите, която ви държи спокойни и фокусирани. Най-добрата част от много нива, така че да не получите едно и също два пъти и да ви кара да не искате да спрете. - Ще се видим Хедър92
A Tag Knight Jangovar awu
Като цяло прилична игра на мача е лесна в началото по-трудна, тъй като получавате прилични награди за гледане на видео. 5 минути само 1 принудителна реклама
Обичам играта, но дългите реклами са ужасни. Прекарвате повече време в чакане, отколкото в игра
Твърде много реклами!!! Не можете да играете поредица от игри, без да видите безполезни реклами.
Без да гледаш рекламите не можеш да минеш нивата. Отделно е след всяко ниво.
Лошо! Това е римейк на Candy Crush! Бустерите могат да направят ssme нещо! Нивата са готини, но нещата, които има в играта, не ми харесват. Gef Candy Crush вместо тази игра.
Твърде много реклами, по една след всяко ниво. И няма да се зареди без включени данни или WiFi. Играта е забавна, но не си струва да бъдете постоянно заливани с реклами.
Jewel Blast : Temple እንቆቅልሽ iqf
би било пет, но твърде много реклами между всяка игра, които трябва да оставите да се изпълняват докрай. Нямам нищо против да гледам реклами, ако искате допълнителни ходове или двойни награди, но когато не можете да ги спрете, става твърде досадно. Не искам да го махам, но сега ми се дразни повече, отколкото да ми харесва.
Обичам Superboxgames, проблемът е, че сега откривам, че рекламите няма да спрат и ако се опитате да го затворите, затваряте играта. След 2 дни правейки това се отказах.
Бих дал на това 5 звезди, ако имаше повече нива или част 2, победи го доста бързо.
Невероятно и пристрастяващо. Най-добре, ако всичко е безплатно, без енергийна система. Платих за играта само защото нямаше енергийна система.
Любима игра на всички времена!! Просто МРАЗЯ вашия избор на реклами. Тези, които превръщат пейзажа са най-лошите!!!!!!!! Тези и някои други имат много мъничко, незначително x в ЗАОКРЪЛЕН ъгъл на телефона, което е МНОГО разочароващо за докосване, без да задейства страницата "инсталиране".
Актуализация: Рекламите на Candy Crush замръзват всеки път, когато се появят! Трябва да изключа играта и да загубя напредъка.. Твърде много реклами!! На ръба съм да деинсталирам. Разбирам, че имат нужда от реклами за приходи, но хайде. Всеки път, когато сменяте екрана, има реклама от 30 до 45 секунди.
Току-що спечелих ниво 143 и играта се срина. Отидох да презаредя играта и тя започна отново до ниво 143, дори след като победих това ниво. Няма смисъл да преигравам всяко ниво, ако продължава да пада до мястото, където трябва да го презаредя. Няма да играя тази игра отново. Тази игра е гадна!
Харесвам играта и нямайте нищо против някои добавки, но когато съм принуден да ги гледам и не мога да щракна, това е мястото, където парите спират.
Закачлив
Твърде много реклами сега е мястото, където ако се опитате да се отдръпнете от реклама, тя автоматично ви изпраща и галерията, ще изтрия, защото използвам игри като тези като времеви, но прекарвам повече време в реклами, отколкото в игра.
Абсолютно брилянтна игра, която ви кара да познаете по кой път ще се движат плочките. Насладете се на всяка минута, така че играйте всички
това е забавна игра, но е адски дразнещо, че след всяко проклето ниво е реклама в цялата игра, това е нелепо, момчета, наистина трябва да решите този проблем
Наслаждавам се на играта. Но когато дойде време да натиснете бутоните, за да гледате реклами за допълнителни екстри, те не работят. Така че не можете да получите допълнителните ходове или допълнителните консумативи, които да ви помогнат да преминете през ниво.