Post by zeiheicarppero on Mar 9, 2022 16:38:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Ghost 2: Ninja Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Ghost 2: Ninja Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак за бесконачну издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Ghost 2: Ninja Games 2022 version ▞▞▞
Stickman Ghost 2: Ninja Games Action xkom
Ова игра је тако забавна и епска. У почетку, када сам је учитавао, мислио сам да је лоша игра АЛИ НЕ, то је најбоља игра Стицкман коју сам икада играо. Зато вам програмери хвала што сте направили кул игру.
Тако је тешка ова игра зашто тај штап човек добија маску за лице тамо цовид 19 ха 2/5
Срање је
Хакери и грешке ме искључују из ове игре. Нарочито један тип који се зове снежна шапа који узима средину и скаче право изнад тако да други тим не може да га убије...
Ова игра је тотално лоша и јадна ...... 😈😈😈
То је кул игра и све осим што је заиста тешка
Јој због неке ствари не могу да играм игру.
Направите трећу игру
Ова игра је тако цоол 😎😱со лепом графиком гамеплаи 😍😍😍И Волим ову игру човека Желим да сви инсталирате ову гаме.Бут постоји један проблем је тако ЦооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооЛ😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 😎😎
Забавно и заразно, стварно уживам у овоме! Достојно пет звездица.
Лепо је али је потребно више графике
Ок игра, само их победи. Али очигледно је да су потрошили исто толико времена на то да све буде заштићено. Свака надоградња кошта драгуље, који се могу зарадити у веома ограниченом степену. Немојте се чак ни трудити да играте ову игру врло брзо ћете се разочарати
не свиђа ми се
Бастед
веома добра апликација, радије је оцењујем 5 јер њена забава има пвп и ван мреже (очекујте пвп)
Одлично је, али мало касни када победиш, тек сам почео, изгледа забавно и да, знам шта да кажем више
بد بد بد
Осећам се као да имам Нокиа 3000
Изгубио сам зодијак и статистику талената..након ажурирања
Било је лоше јер сте на првој борби са шефом стално постављали наше трупе да се боримо
Ја сам срање
Свиђа ми се власник само тако добро ради, волио те збогом
Stickman Ghost 2: Ninja Games कार्रवाई rbt
Сив нека играју ово
Добра је игра и много ми се свиђа, али нема духа, мислим да постоје само стицкман, летећи стицкман и робот босс
Звукови за више оружја и требало би да направите више оружја
добро је, али ако то урадите може да нападне док се креће, боље је
Можете ли да поправите сервер јер постоји само неколико играча који играју онлајн
Молимо вас да извршите ажурирања за премиум верзију
Ништа
Fish Bomb - Free Fish Game Arcades Аркады gvm
Stickman Ghost 2: Ninja Games Märulimängud gqha
Волим ове игре бц су тако лепе, али мрзим рекламе, па вас молим да их скинете
Стварно ми се свиђа ова игра, али можете ли ставити Стицкман гхост 3 Стицкман ретурнс
Питати ме сваку после битке да оценим твоју игру је заиста досадно. Игра је ок, иако ништа посебно, али вреди покушати.
Stickman Ghost 2: Ninja Games ஆக்ஷன் uuew
Три звездице јер сам много видео овај формат. Веома се понавља. Нема начина да се избегне или блокира штета. Постаје досадно након неког времена. Једини начин да добијете ствари су зелени драгуљи за које је потребан прави новац. Платите да бисте победили
Слатка мала верзија стицкман хацкерсласх-а. Унаоколо добра игра. Добар посао момци. Хвала на забавној апликацији!
та биен .
Волим ову игру! Помаже ми да решим проблеме као што су проблеми са бесом или осетљива питања